Miksi valita juuri ProComPRO?

Jos olet jo ProComin jäsen, valitsemalla ProComin valmennuksen, tuet oman yhdistyksesi elinvoimaa. Saat syväosaamista valitsemaltasi osaamisalueelta ja investoimasi koulutusmaksu hyödyttää kaikkia jäseniä entistä parempina palveluina ja tuotteina. ProComin täydennyskoulutuksilla on pitkät perinteet – olemme järjestäneet koulutusta jo vuodesta 1949 lähtien.

Mitä teen, jos olen jo suorittanut kurssin, joka on samanlainen koulutusohjelman sisällön kanssa?

Jos olet jo suorittanut ProComin koulutuksen, joka vastaa sisällöltään jotakin ProComPRO-kokonaisuuteen sisältyvää koulutusta, voit ottaa yhteyttä ProComin toimistoon. Hyväksilukeminen arvioidaan tapauskohtaisesti suoritusajankohdan ja koulutuksen sisällöllisen yhdenmukaisuuden perusteella.

Voinko saada laskun kahdessa erässä?

ProComPRO-koulutusohjelmien osanottajamaksu on pyydettäessä mahdollista maksaa kahdessa erässä. Olethan tällöin yhteydessä ProComin toimistoon.

Miten koulutusohjelman hinta määräytyy?

Koulutuskokonaisuuden suoritettuasi saat todistuksen valitsemasi osaamisalueen syventämisestä. Viidestä koulutuspäivästä muodostuvan kokonaisuuden hinta (5 tai 4 + 1 koulutusta) on ProComin jäsenille 2100 euroa + alv. 24 %; ei-jäsenille hinta on 2900 euroa + alv. 24 %.

ProComPRO-koulutusohjelmat tarjoavat osallistujille viisi laadukasta koulutuspäivää ja ammattitaitoiset kouluttajat kilpailukykyiseen hintaa. Hinta muodostuu siis yksittäisistä koulutuspäivistä ja on edullinen kokonaisuutena siksi, että se johtaa kokonaiseen tutkintoon. Kokonaisuuksien hintataso on useita muita alalla toimivia koulutustarjoajia edullisempi.

Miten voin vakuuttaa työnantajani maksamaan 1,5 vuotta kestävän koulutusputken?

ProComPRO-koulutusohjelmat mahdollistavat osallistujille valinnanvapauden ja joustavuuden. Voit valita omaa osaamistasi parhaiten tukevan kokonaisuuden valittavissa olevista koulutuksista ja suorittaa koulutuksia itsellesi sopivaan tahtiin.

Kuinka ilmoittaudun ProComPRO-koulutusohjelmaan?

Voit ilmoittautua valitsemaasi koulutusohjelmaan ja koulutuksiin ProComin verkkosivuilla. Siirry ilmoittautumiseen tästä.