Maailma on jatkuvassa muutoksessa, niin myös viestijän ammattikuva. ProComPRO on vastaus ammatillisiin haasteisiisi: kolme koulutuskokonaisuutta sisältävän ohjelman avulla syvennät tietojasi ja taitojasi. Valittavinasi ovat digitaalinen viestintä, muutosjohtaminen ja -viestintä sekä markkinointiviestintä.

ProComPRO on viidestä vapaavalintaisesta päivästä koostuva koulutuskokonaisuus, jonka voit suorittaa puolentoista vuoden aikana. Suorittamalla 5 koulutusta samasta teemasta, voit olla DigiPRO, MuutosPRO tai MarComPRO. Halutessasi voit sisällyttää valitsemaasi kokonaisuuteen yhden koulutuksen myös toisesta teemasta (4 + 1).

ProComPRO-koulutuskokonaisuudet kehittävät ja syventävät asiantuntijan osaamista. Teemat ovat valikoituneet viestintäalan tutkimustulosten perusteella (Viestinnän ammattilainen 2015; EACD:n monitorit 2014, 2015). Korkeastikin koulutetut, ammatissa toimivat viestijät kaipaavat tietojensa syventämistä digitaalisen viestinnän, muutosviestinnän ja markkinointiviestinnän alueilla.

Hinta

Koulutuskokonaisuuden suoritettuasi saat todistuksen valitsemasi osaamisalueen syventämisestä. Kokonaisuuden hinta (5 tai 4 + 1 koulutusta) on jäsenille 2100 euroa + alv 24 %; ei-jäsenille hinta on 2900 euroa + alv 24 %.

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua valitsemaasi koulutusohjelmaan ja koulutuksiin ProComin verkkosivuilla. Siirry ilmoittautumiseen tästä.

Valitset itse tarpeisiisi sopivat koulutukset (5 tai 4 + 1 koulutusta). Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kokonaishinnan 2100 eur + alv tai 2900 eur + alv, ja se laskutetaan yhdessä erässä, ensimmäiseen koulutukseen ilmoittautumisen yhteydessä.

Osallistuminen koulutuskokonaisuuteen on mahdollista peruuttaa kuluitta viimeistään kahta viikkoa (14 vrk) ennen ensimmäistä koulutustilaisuutta. Koulutusvalintojen muutokset ovat mahdollisia. Peruutukset ja tiedustelut ProComin toimistolle: procom@procom.fi tai 09 135 7775.

Pidätämme oikeuden muutoksiin koulutusohjelmien sisällä.